485,000 تومان

6 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

ارسال به سراسر ایران

تحویل با پست پیشتاز و تیپاکس

پرداخت امن

پرداخت از طریق درگاه امن و سریع

محصولات متنوع

محصولات متنوع با کیفیت مناسب

پشتیبانی و مشاوره

پشتیبانی عالی در کمترین زمان

ویال ترمیم کننده پوست ویونسا VIYONSA

پوست هم مانند سایر اعضای بدن در طول زندگی ممکن است دچار آسیب شود و این آسیب گاهی بر روی پوست تا مدتها باقی می ماند. برند اسپانیایی ویونسا محصولی کاربردی برای احیا عمیق پوست عرضه کرده است. ویال ترمیم کننده پوست ویونسا VIYONSA در پک 10 عددی و با حجم 3 میل به فروش می رود و غیر قابل تزریق است.

خواص گیاه هاماملیس

گیاهی است از خانواده انجیلی، توی یا هاماملیس(Hamameliaceae) است. در فارسی به آن فندق جادویی یا فندق افسونگر می گویند. درختچه ای به ارتفاع 2 تا 3 متر و بعضا 5 تا 7 متر که مخصوص جنگل ها است. این درختچه، شاخه های متعدد و انحنا پذیر و برگ های ساده، خشن و منفرد، به رنگ سبز یا سبز مایل به قهوه ای و یا مایل به زرد دارد. راه شناسایی برگ هاماملیس از دیگر برگ های مشابه مانند برگ فندق، ظاهر آن از جمله اندازه و عرض، کناره دندانه ای موجدار و فرم رگبرگ های آن است.

  • بهبود دهنده زخم ها
  • درمان التهاب های چشم
  • ضدعفونی کننده قوی پوست
  • درمان التهاب های پوستی
  • ضد خونریزی

خواص عصاره گل سوسن سفید

لیلیوم کاندیدم گل ملی کشور واتیکان است . گیاهی است بومی یونان ، منطقه بالکان و خاورمیانه . این گیاه پمادی برای درمان التهاب های پوستی که همه علایم سوختکی و اسکار را از بین میبرد.

  • کمک به از بین بردن ترک های بدن
  • ضد پیری
  • برطرف کننده لکه های سیاه صورت و کک و مک
  • بهبود زخم ها
  • بهبود سوختگی پوست
  • سفید کردن پوست
  • درمان سیاهی و ورم پوست

خواص هیالورونیک اسید

اسید هیالورونیک hyaluronic acid  قندی است که به طور طبیعی در بدن ، از جمله پوست ، چشم ها و مفاصل ، وجود دارد. عملکرد اصلی اسید هیالورونیک تأمین رطوبت در این نواحی از بدن است.

  • آب رسانی به پوست
  • بهبود زخم
  • صاف کردن بافت پوست
  • ضدپیری
  • کاهش علائم اگزمای خفیف تا متوسط
  • خشکی چشم را تسکین میدهد

خواص گلیسیرین

گلیسیرین بدون اینکه باعث چربی زیاد شود، رطوبت کافی را به پوست می دهد. گلیسیرین در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و نرمکنندهها وجود دارد به همین دلیل استفاده از آن باعث میشود که پوستتان تمیز و نرم و شاداب به نظر برسد. از آنجایی که این ماده تاثیر فوقالعادهای در رطوبترسانی به پوست دارد، در محصولات مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد.

  • پیشگیری از چین و چروک پوست
  • انعطاف پذیری پوست
  • بهبود ورم
  • ضدالتهاب پوست
  • درخشان کننده پوست
  • درمان زبری پوست
  • پاک کننده صورت

خواص بوتانیدول

بوتانیدول به طور معمول در مایعات حمام، شامپو و سایر لوازم آرایشی استفاده می شود، یک مرطوب کننده لوازم آرایشی رایج، مایع چسبناک شفاف و بی رنگ است. همچنین دارای اثر باکتری استاتیک خوب و خواص مرطوب کننده عالی است. مقدار butanediol مورد استفاده در لوازم آرایشی و بهداشتی نقطه صفر پنج درصد تا پنج درصد است. بوتانیدول معمولا توسط سنتز شیمیایی مانند تراکم استالدئید تهیه می شود.

  • مرطوب کننده قوی
  • اثر باکتری استاتیک

روش مصرف ویال ترمیم کننده ویونسا

یک روز در میان بر روی پوست تمیز و بدون آرایش ماساژ داده شود تا جذب شود.

پس از پاکسازی و تونینگ پوست ، مقدار مناسب از این محصول را به آرامی ماساژ دهید تا جدب شود.

کاربرد

بهبود و احیا عمیق بافت پوست های آسیب دیده

استفاده

0

تعداد

پک 10 تایی

حجم هر ویال

3 میل

ساخت کشور

اسپانیا

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ویال ترمیم کننده پوست ویونسا VIYONSA”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

485,000 تومان